esmaspäev, 4. august 2014

Pikkpoiss feta ja porgandiga

Ahjukuumutamine sellise kuumaga on küll patt, kuid vahepeal tahaks ju liha ka. See on üks lihtsa valmistusviisiga ja maitsev liharoog. Kõrvale veel kartulipuder ja värske tomati-kurgisalat, mis saab veel parem olla puhkuse ajal.


Vaja (6-le):
3 porgandit
õli
100g riivsaia
500g hakkliha (mina kasutasin veise-sea segu)
1tl oreganot
30g fetat
1 muna
sool, pipar

Vajadusel koori porgandid ning riivi. Vahusta muna veidi lahti ning lisa kõik ülejäänud ained - hakkliha, riivsai, oregano, pudista feta ning maitsesta soola-pipraga. Sega kõik korralikult läbi (soovitav isegi kätega mätsida) ning aseta õliga määritud leivavormi. Küpseta 200kraadi juures kuni liha on läbi küpsenud ning kuldpruun.

allikas: inspiratsiooni ammutatud raamatust "Save with Jamie"

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Tegime täna su eelmise postituse burgerit. Kotlet retsepti järgi ja lisaks toppisime vahele tomatit, hapukurki, juustu ja kastet. Superhea oli! Läheb kindlasti teinekordki tegemisele :)
Poest otsisin muide tükk aega Worchestershire'i kastet, aga lõpuks leidsin!

Panen pildi ka :D
https://www.flickr.com/gp/kurimaris/7Z0Mv2

Kati ütles ...

Tubli! Ja väga tore, kui meeldis.